Sempre sobreviure, de tot em refere, perque sempre m'enganxare els dits, que tot em fara mal.
D'entre totes, cap i d'entre cap, una. El fracasat sempre busca la puresa.

Roger Mas

divendres, 14 de març del 2008

Otago Central





La cosa continua,
Surto de Queenstown força emprenyat, avui al matí després de fer un té amb la Helena un a noia de Bcn amiga de la Ivonne i la Raquel he tornat a l'alberg per recollir les meves coses, peró falta alguna cosa, ja ho tinc m'han pispat l'Mp3, just el dia que comença la meva aventura en solitari. Els primers 15 km ente la mala lluna i la carretera que anava farçida de cotxes em sento molt estresat, peró la carreterra va seguit el riu en mig d'una gorja força tancada, a mesura que es va obrin i cada cop tinc més sensació d'amplitud em vaig calmant i els nervis de la panxa marxen del tot. Per celebrar la meva nova etàpa em paro a comprar fruita en una parada del costat de la carretera, cireres i pomes delisioses!!
Otago és una regió poc turística, que és caracteritza per les seves antigues mines d'or que fa més de 100 anys van fer d'aquesta una regió molt rica i concorreguda per gent de tot el món en busca d'aquest metall tan preuat (que a mi no hem diu res). El clíma es auster, al hiver hi fa molt de fred i a l'estiu les temperatures més altes del país es registren aquí, els prats són mlt secs i en prou feines s'hi veuen animals pasturant, esta ple de rocs per tot arreu, peró les llums de la tarda són delicioses, fines, suaus d'una càlidesa enorme, els nuvols passen a tota velositat creant formes complexes, talment comsi fossin pintats en àcuarela. Aquí he conegut a l'Alistair, un kiwi de l'illa nord que està pedalant uns dies per la illa sud, hem pedalat junts tot el dia per l'Otago trail rail, una antiga via ferria recuperada per a vianants o ciclistes. Amb l'Alastair em fet una mica d'amistat, aquest home de 55 anys és molt agradable i cuant li vaig dir que era jardiner automaticament hem va comvidar a ca seva a passar uns dies, que és veu que la seva dona te un jardí inpecable i preciós, ho hauré de comprovar, també hem quedat que m'ensenyarà a fer surf si l'aigua no és molt freda i jo li ensenyaré a fer snowboard si s'escau. Primers 4 dies molt agradables, coneixent a gent i vivint en anglés al 100%.

1 comentari:

Martí ha dit...

Bones cosinet!

A vegades a la vida, no sempre hi ha bones persones. Oblida l'mp3 i segueix disfrutant, com molt bé dius tu, al 100% NZ.

Molt ànims i segueix pedalant!!!!