Sempre sobreviure, de tot em refere, perque sempre m'enganxare els dits, que tot em fara mal.
D'entre totes, cap i d'entre cap, una. El fracasat sempre busca la puresa.

Roger Mas

dimarts, 22 de juliol del 2008

L'extrem nord de Nz


A la fí dos dies de tregua, el temps d'hivern a Nz m'ha deixat un dia per anar de Kaitaia a Cape Reigna i tornar. L'anada dura, vent de cara tot el camí fins al far més emblematic de l'illa, i també l'extrem nord de Nz, després de 114km de lluitar contre el vent en una jornada inacavable, arribo al far just per la posta de sol, faig nit aprop d'aquest i al dia seguent faig el camí de tornada per la platja més llarga del país la Ninety mile beach, en marea baixa la sorra queda compacte i és pot pedalar sense massa problema. L'experiencia ha estat bé peró el paisatge ha sigut el mateix durant massa hores, una mica aburrit, peró la zona en si el Far North val molt la pena poder perque ha fet sol !!

3 comentaris:

Txell ha dit...

quina il·lusió q t'agradi rayuela! és el meu llibre preferit de manera q és una mica com si viatgés amb tu mentre el llegeixes...
el cap de setmana passat vam fer una sortideta per la costa brava amb en xevi...va estar molt bé. espero q no et xiulessin les orelles, sempre hi ha "igansi amunt" "ignasi avall" en les nostres converses.
molts petons aventurer somiatruites!

Gil Erra ha dit...

Be... podriem parlar d'aixo de la gravetat... clar... en el teu cas potser no existiria (?) jaja

Pedala, pedala!!!

Unknown ha dit...

Hola Cosinet!!
He de reconeixer que no em connecto massa sovint al teu blog, pero .. . .. . cada cop que ho faig, flipo i flipo mes! Es increible l'aventura que estas vivint, ets afortunat de poder i voler gaudir d'aquesta manera de viure la vida. .. . he de dir que per un canto em sento orgullos de tu i per l'altre et tinc enveja (enveja sana, pero enveja al final) pel que ets capaç de fer.
Si senyor, pit i collons, i a fer realitat el teu somni.
T'acompanyem des de la plana.
Cuida't molt!
El cosinet Lluis de Vic.