Sempre sobreviure, de tot em refere, perque sempre m'enganxare els dits, que tot em fara mal.
D'entre totes, cap i d'entre cap, una. El fracasat sempre busca la puresa.

Roger Mas

dimarts, 15 de gener del 2008

Tasman Bay


Sortim de Nelson amb sensacio d'haver estat al Lloret de Nova Zelanda, anem reseguint la costa hi hem venen al cap imatges i olors familiars, la baia de Tasman es una especie de barreja entre la costa Brava i l'alt Emporda.
Costa Brava per l'ambient que si respira, platjeta, xiringuitos, cotxes amunt i avall, campings per tot arreu, gent sense brusa per el carrer i sobretot aquella olor de pinasa tant tipica dels mesos d'estiu.
I alt Emporda perque a la que surts de la primera linea de mar esta ple d'explotacions d'arbres fruiters, pomes i peres per tot arreu, poblets petits i casestes de pages.
Aquesta regio es forca seca, la gespa dels prats no te la mateixa ofana que els anteriors dies al l'illa nord, la gent d'aqui diu que a Nelson hi ha un microclima especial i que es el lloc on fa millor temps de totes les illes de Nova Zelanda.
El millor la foto, Split apple beach.
IMPORTANT!!! mireu aquesta web, hi posso acces directe al blog, es d'un noi Holandes que vam coneixer que es forograf artistic i si mireu la web sabreu per que, no te desperdici.
www.rawdee.eu es diu Rudd de jong

3 comentaris:

Diedre ha dit...

Hola cosinet! Vigila amb les estrangeres de la "costa brava" q ja saps q van molt calentes i set tiraran a sobre per menos d res... per cert veig q et vares lligar un a noia a la platja (la d la foto) amb pensava q tenies mes bon gust!!! jejejeje
Ja veig q tot va molt be i segur q us ho passeu d puta mare, q tal les newzelandesas??? em de patir, o et cadaras amb alguna de per aki?

vinga puenses, torna aviat q ja ens as fet prou dentetes i els teus pares ja pateixen massa...

Marc

P.D.: petonets amb en Cabanes

Anònim ha dit...

Babau!! com va tot?!!

no tens el cul ancetat ja de tanta bicicleta i tant seient? no trobes a faltar la furgo??el seient touet!!jejeje :))

estic força rabios, xq al pirineu ara esta força nevat, i no tinc temps x pujar-hi....em miro les muntanyes nevades desde st feliu cada dia qan vaig a girona a classe....:(

x cert; x carnaval anirem als alps italians, a bergamo amb la carol...



vaig a mirar aqsta web viam q hi ha....

tina ha dit...

Hooola cosinet!!

Per fi he entrat al teu blogg i he fet una mica la xafardera. Em fas una enveja increible... i alhora estic orgullosissima del meu cosinet que el coneixo massa poc, pero que sempre he pensat que era un tiu de putamare!!
Espero que disfrutis cada moment el maxim, que diria que ho saps fer perfectament.
Una forta abraçada!!

Cristina