Sempre sobreviure, de tot em refere, perque sempre m'enganxare els dits, que tot em fara mal.
D'entre totes, cap i d'entre cap, una. El fracasat sempre busca la puresa.

Roger Mas

dijous, 10 de gener del 2008

Wellington


La capital del pais amb 350000 ha, situada a l'extrem sud de l'illa nord. De moment es la ciutat amb mes vida que em trepitjat, el cente es distribueix en tres "barris", Courtney place, Cuba mails i Lambton Quay.
Lambton es la zona comercial globalitzada, amb botiges tipiques i topiques que hi ha a totes les ciutats, tambe hi ha els bancs, botiges d'informatica i grans edificis plens d'oficines.
Cuba es la part mes divertida de la ciutat, hi ha algun bar, pero el millor es l'infinitat de botiges de rareses que hi ha, de vinyls antics, roba de segona ma, artesania, es com un can penja i despenja, els carrers son peatonals i esta ple de gent asseguda a terra, anant amb monopati, bici, es la part mes hippy de la ciutat.
Courtney place es la zona de pubs, n'hi ha per a tots els gustos i colors, cars i barats de potols com naltros i de fins a mes no poder, aixo si aquest barri fins les 7 de la tarda no hi ha ni una anima ara a la nit es un bullici.
Un cop surts del centre ha ha dues coses mes a destacar, el mt Victoria que s'aixeca 300m per sobre de la ciutat oferint unes vistes d'aquesta molt i molt bones i despres la zona del port on hi ha la vida cultural de la ciutat, dos museus i una galeria d'art, es un lloc molt tranquil per passejar i veure com es pon el sol.
Per fi hem trobat un ciutat una mica mediterrania, amb vidilla, soroll pel carrer i xivarri a les nits, amb contrasts de colors de pell, de formes de vestir. Es molt divertit perdre unes hores per passejar per Wellington.

1 comentari:

lluc ha dit...

karai karai.... en petufet....si nes despavilat... ja ja ja ja ja
xaxo dies perduts??....ja ja ja no em facis riure naltus si k estem perden els dies els dies i les vides!!!!!!!!!! ja ja ja ja ja
Celebru k estigus be
Una forta abraçada company!!!!!!
adeu......
Pd. diumen la nina debuta el 2008