Sempre sobreviure, de tot em refere, perque sempre m'enganxare els dits, que tot em fara mal.
D'entre totes, cap i d'entre cap, una. El fracasat sempre busca la puresa.

Roger Mas

dijous, 22 de maig del 2008

Golden Bay, per segon cop....



Golden Bay, on el vent i el mar esborren les patjades en la sorra. On tot és cel i on les postes de sol em fan venir gana.

Golden Bay, és la zona de Nova Zelanda que li tinc més apreci, al deixar aquesta zona al gener passat tenia molt clar de que hi volia tornar i no m'ha sapigut gens de greu, al contrar-hi que els bons moments viscuts en el seu dia s'han repetit i multiplicat. Els escenaris eren els mateixos, però ara amb els tocs de tardor i la tranquilitat de primers d'hivern, m'han encantat altre cop. Aquest cop vaig passar un parell de dies a casa d'en Martin i la Marie Langley, els propietaris de la botiga de bicis de Takaka, la "Quiet revolution cycle shop" un lloc molt especial com els seus propietaris que m'han tractat com a un fill i han deixat a la Nora com a nova, cadena, pinyons i plat mitjà canviats i ja està apunt per a fer 8000km més.

Thanks all the people from Golden Bay for make me happy in a worry days. Serge and Carol, Allan and Miyuki, Dean, Dominic, Grina, Dave, Mike the coach driver, Tom and Judy, the staff of Mussel Inn, and especial thanks Martin and Marie Langley to look after me like a son, and Christina for share a nice time together.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Kia ora Ignasi
Good luck with your travels. Hope to see you in Golden Bay again sometime. Ka kite.
Marie & Martin

Anònim ha dit...

nanuu! com van les rastes??

Ramon