Sempre sobreviure, de tot em refere, perque sempre m'enganxare els dits, que tot em fara mal.
D'entre totes, cap i d'entre cap, una. El fracasat sempre busca la puresa.

Roger Mas

divendres, 11 de gener del 2008

Bon Any Familia!!!!!!!!!!!

Al final cap d'any a Nelson, la ciutat mes gran d'aquesta regio, es com Vic o una mica menys.
Vam sortir de Picton seguint la Queen Charlotte road que va reseguint els fiords per la costa, amunt i avall, hi ha unes platjetes, cales i raconades increibles el dia es clar i fa un sol que esquerda el cap, al cap de 30km agafem una dercera que ens va ensenyar en J. Kennet, un cami de grava que senfila una mica, fem nit a mig cami al costat d'un riu d'aigua cristalina pero freda freda, un banyet no falla i com nous. El dia de cap d'any ens toca la part mes dura, una pujadeta de 11km per terra i un desnivell de 700m positius, m'encanta inclus al final una mica d'empenyer la bici hi ha un munt de rocks. Ha hi quina baixada, increible ja hem feia falta trepijar una mica de terra i menjar pols que tant d'asfalt aburreix una mica.
La nit de cap d'any va ser extranya a la tarda el poble era ple de gom a gom i les vuit del vespre ningu en lloc, sopem i anem al camping que hi ha un concert, que a les 11 s'acaba, despres tornem al poble amb bus i ara si hi ha una mica de festa, gent pel carrer i els bars plens, entrem a un que fan musica en directe, per cert molt bona musica res de 40 principales. A les 12 menys 5 apaguen tot i tothom a fora la barra tancada i tots al carrer, 5,4,3,2,1, Happy new year i tres coets al cel i ja esta altre cop cap al bar i musica fins a la una quarts de dues i paren. Son molt aburrits el dia de cap d'any a les dues al llit, pero be la experiencia molt bona, bon rollo, ballar una mica i com no fer alguna cerveseta de mes. I el dia d'any nou a la platja!
Doncs lo dit MOLT BON ANY A TOTS!!!!!!

pd. ja veieu que els missatges van amb retard

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon Any Petit!!

M'ha fet molta gràcia les anècdotes i vivències que has viscut en aquestes darreres fotos i posts que has publicat. Viatjar és el que té, trenca totalment la vida quotidiana/rutinària, i et dóna peu a aquestes situacions.

Res, ja veus, de tant en quant per aquí investigant de les teves passes i pedalades, jeje!!

Una forta abraçada nanu!!