Sempre sobreviure, de tot em refere, perque sempre m'enganxare els dits, que tot em fara mal.
D'entre totes, cap i d'entre cap, una. El fracasat sempre busca la puresa.

Roger Mas

dimarts, 12 de febrer del 2008

Banks peninsula


L'escapada rapida de la capital es a la pensisula de banks, a encara no 30 km, aquesta petita penisula de forma rodona amb tot de baies que entren cap a l'interior, em recorda al cap de creus. Hi ha poca vegetacio, pocs pobles i molts prats de color groc amb xais i vaques pasturant.
Han sigut tres dies molts durs de pedalar, amb molt desnivell i un fort vent de nord que sempre ens venia de cara. La carretra de la costa es formidable i la de l'interior te unes vistes excepcionals la carretrera va per uns 600-700m d'altura i vas veient a banda i banda de peninsula. Al sud de a peninsula hi ha un espigo de sorra que entre 18 km al ocea pacific al mig de la baia de Canterbury, hi hem fet nit en la seva llarga platja, un bivac sota un cel d'allo mes estrellat despres de contemplar una bonica posta de sol, la sorpresa mes agradable es que al capvespre han passat un grup de 12 o 13 dofins a 20m de la costa que anaven saltan, ha sigut un moment magic, inesperat. Lluny del turisme comvencional aquesta peninsula oferix molts encants al viatger que te temps per dedicar-hi, ha valgut molt la pena fer aquesta escapada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Babauuu!!
estas fet un crack !
si q t'ho passes be he?!?!

clar q si...

molt maco tot aixo tiu...
i a sobre amb bicicleta!

et deus pensar q nosaltres no mirem el teu blog, xo es q de l'enveja q ens dones, no en tenim ganes!!jajajaj....

aviat pujarem a fer l'escapada al pas a fer una fondee amb en comes i en rogent suposo.., la caravana va molt bé, gracies tiu!, encara q hi he pujat 2 dies contats, no m'ha donat tems ni d posar-hi un calendari, crec q el sostre es comença a inflar, x l'any q ve, si encara aguanta li posarem un plastic un altre cop...

tu, x cert...
com estan les mosses de nova zelanda?? son wapes o q? no en dius res d'aixo....

no t'estaras mirant massa el cul de l'albert no?, aixo d'anar tant amb bicicleta un darrere l'altre ja nose q pensar....jajaja...

vinga nanu! cuidat!
fins aviat petit!

Anònim ha dit...

El pròxim viatge el podries fer junt amb un dofí, arribaries als llocs amb un pim pam, jeje!!

Déu ni do, tota aquesta aventura que estás vivint i ens estás fent viure via blogspot.

Crec que un cop a la vida, tothom ho hauria de provar, és com l'anunci del iogurt aquell, segur que et renova per dintre! ja,ja!!

Vinga nanu, t'anem seguint des de la distància.

Continui anant tot molt bé, i que hi hagin més sorpreses com les dels dofins!!

Ptons i abraçades saltenques!!

Cru