Sempre sobreviure, de tot em refere, perque sempre m'enganxare els dits, que tot em fara mal.
D'entre totes, cap i d'entre cap, una. El fracasat sempre busca la puresa.

Roger Mas

dimecres, 26 de desembre del 2007

King Country-Forgotten world highway


La pluja ens a portat a Taumarunui, el cor del camp diuen ells i de fet si que estan en un lloc que no es ni aixo ni allo, ni ciutat ni poble, ni costa ni muntanya. La gent se la veu molt de pages i es que, el que hi ha mes son pastures, granjes, xais i vaques. Es aqui on comenca la forgottrn world hw i es ven cert que es oblidada, els primers 90km ens han creuat o adelantat 15 o 20 cotxes, tota una delicia, apart de la poca afluencia de public al mig de la ruta hi ha un tram de 12 km que es de terra i al llarg dels 150km esta ple de cases abandonades i granjes en desus, tot plegat te un aspecte molt magic com si estiguessim 50 anys endarrera. El paissatge es esplendit i els dies asolellats. Al mig de la ruta a 90km de la sotida hi ha l'unic lloc per dormir i menja, una taberna i un camping. En aquest ens instalem i acabem fent cerveses amb el propietari, en Richard, en rud un holandes que va amb bici i naltros dos, la situacio es curiosa i en mig de tantes cerveses la comunicacio es complica per moments pero ens fem un panxot de riure.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

hola macu! nomes volia fer un comentari per veure si el reps...
aixi jo tambe vaig aprenent a fer funcionar akesta makinota

Anònim ha dit...

Hola Ignasi!

Sóc la Teresa (Bau), la Montse m'ha passat el teu bloc, és molt interessant! Ja aniré seguint les teves aventures... Segur que t'ho passaràs molt bé i serà una experiència memorable!

Una abraçada

Teresa

Anònim ha dit...

Molt be nasi!
aixi m'agrada anar fen cultura, anar fent cervezes!!jajaja

ja em sapiguit del teu company he..., q potser ell també fa el seu blog o que? q no se'l veu gaire, pregunto...

tu escolta, nose com anem de desface d'horaris, si aqi ara son les 12 de la nit, a nz qina hora es?, i del mateix dia??...

Que passeu unes bones festes, i bon any tmbé!!
ens veiem macu!

Anònim ha dit...

Bones Festes Cosinet,
Avui he descobert el teu blog, encara no me l'he pogut llegir pero de moment t'envio una abraçada i desitjo que et vagi molt be la teva aventura per terres d'oceania.
Ets un crack.
Salut i força.

Lluis (cosinet de Vic)

Anònim ha dit...

I BON ANY NOU!!!!!!!

Que m'he n'he descuidat!

Lluis

Anònim ha dit...

hola soc la jordina, que tal com va aquesta aventura et desitjo un molt feliç any nou no se si ja eu celebrat la nit de cap d´any perque no se si aneu endavan o enrera,si encara no eu fet que us vagi molt be petons i una forta abraçada de tot cor.
Xaxo xaxo xaxo..... k t de dir.....
k siguis molt feliç i bon any cabron!!!!!!!!!!!