Sempre sobreviure, de tot em refere, perque sempre m'enganxare els dits, que tot em fara mal.
D'entre totes, cap i d'entre cap, una. El fracasat sempre busca la puresa.

Roger Mas

dijous, 14 de maig del 2009

Mongolia, Mongolia ...


Ja som arribats a Mongolia i la familia ja s'ha trobat despres de gairabe 18 mesos desde que vaig marxar de casa. El pais pinta molt be, la ciutat Ulan Batur, nomes es una ciutat sense gens d'encant i ja estem tips de esperar per vises que no arriben, marxem sis dies a probar les bicis i material, esperant que l'enbaixador de Kasakstan torni per a tramitarnos els visats.
Despres de fer cues i buscar informacio que no arriba ni es clara possiblement entrarem a la Xina amb el tren per despres acostarnos a centre asia, les fronteres de l'oest estan tancades i la que entra a russia no val ja que els vistas son molt cars per molt pocs dies, ja ser que no sabeu de que va, al proxim post us passare les intencions de viatge, plans i somnis tots plegats.

records per tots

pd, no tinc ni la mes remota idea de que passara amb les conexions cybernautes al deixar la ciutat o sigui que a la que pugui em conectare per contestar mails i tota la pesca.

6 comentaris:

Ramon Boixeda ha dit...

Ueeeeee!!!

(heu vist que sortiu els tres amb els ulls ben aixinats -vull dir més de lo ja normal en els Bau's-?? Ai, tan d'arròs...)


Sort!

Mon ha dit...

Quina il·lusió veure'us aquí junts!!!

Teresa Bau ha dit...

QUina il·lusió i quina enveja!

Petons per a tots

Teresa

Ppetit ha dit...

Bon viatge família!
Ignasi espavila per trobar alguna connexió que no ens pots posar la mel a la boca i després dir que no saps quant ens ho explicaràs!

Salut!

Anònim ha dit...

Quina alegria veure'us a tots tres junts!
Molts petons.
Blai i Anna

tina ha dit...

Eiii, sí! Que monos esteu tots tres junts!! Quina il.lusió! Ara, a disfrutar.