Sempre sobreviure, de tot em refere, perque sempre m'enganxare els dits, que tot em fara mal.
D'entre totes, cap i d'entre cap, una. El fracasat sempre busca la puresa.

Roger Mas

dijous, 24 de febrer de 2011

Tremolor

I pensar que fa uns pocs anys estava instal·lat just davant d'aquest edifici, l'antiga universitat de Chrischurch just al costat del jardí botànic del qual ara només en queden ruïnes. I ara em pregunto que deu haver passat amb el museu d'art modern que estava a 4 passes i amb aquella botiga de bicis, (la cycle trade Nz) que tant bé em van tractar i arreglar la bici i aquell xinés on vaig anar a sopar més d'una i de dues vegades i aquell petit cafè on anava a esmorzar.

Nova Zelanda es veu sotmès per el pitjor terratrèmol dels últims 80 anys, que de moment s'ha cobrat 75 morts i 300 desapareguts.
Chrischurch una ciutat on hi vaig passar una temporada més o menys llarga ha quedat irreconeixible i el primer ministre John Key ha hagut de declarar l'estat d'emergència a tot el país per poder donar així una bona assistència a tots els afectats. També la gelera més gran del país el Fox Glacier ha quedat partida després d'aquesta sacsejada.
Ara mateix estic tremolant de veure les imatges que vaig trobant per Internet, la informació en diaris espanyols es escassa i de baixa qualitat, amb el que he de llegir els diaris locals del país per saber el que està passant realment. Em costa de creure i només espero que els amics que vaig fer per allà estiguin bé i els els danys siguin mínims per la societat d'aquelles terres tant hospitalàries i entranyables.
Ànims a tots els kiwis! i a tirar endavant aquest país tant meravellós que teniu!!