Sempre sobreviure, de tot em refere, perque sempre m'enganxare els dits, que tot em fara mal.
D'entre totes, cap i d'entre cap, una. El fracasat sempre busca la puresa.

Roger Mas

divendres, 2 d’abril del 2010

Descobrint Catalunya

Després de passar 5 dies pedalant per terres Catalanes, concretament a la província de Girona i a la Catalunya nord, m'he adonat de que vivim en un lloc magnífic i que val molt la pena de conèixer, amb el que us vull proposar un petit repte o concurs, per veure com anem de geografia Catalana. Les fotos de baix són de diferents punts per els quals hem passat i m'agradaria que jugueu a endevinar a on corresponen, el guanyador que endevini les 5 més ràpid s'endurà el magnífic premi d'una bossa de llaminadures valorada en 5€, o sigui que a jugar!!!!















4 comentaris:

Mon ha dit...

Hola primo!

volem xuxes. A veure què et sembla la resposta:

1.Anglès
2.Sau
3.Banyoles
4.Prats de Molló
5.Beget

som a Menorca i des del Toro hem vist amb els binocles aquest campanar tant xulo d'Anglès, la catedral de prats de Molló, etc.

Bon viatge!!!

Les primes: Cris i Montse

mariona ha dit...

que cabrones! heu anat més ràpides que jo..... volia les xuxes i llepar-me els dits! Des de Menorca i des de s'ullestrar, només hi veig els apunts. M'hauré de conformar amb els nivolats de sucre que passen pel cel...

Martí ha dit...

jo aposto que la segona es entre sau i susqueda, el nucli que va quedar cobert pel pantà de susqueda, el muncipi d'Osor.

Xoco ha dit...

Veig que no en teniu ni idea, no veieu que l'Ignasi juga amb vosaltres, com voleu que aquestes fotos tan xules siguin a Catalunya, aixo segur que es:
1.Illa nord de Nova Zelanda
2.Aigues cristalines de Taiti
3.Llac Victoria a Etiopia
4.Illa sud de Nova Zelanda
5.Poble de Bali
A veure si us informeu!!!
Records i abrasades per tots i guardeu-me la bossa de xuxes!!!!

Cesc des de l'infern