Sempre sobreviure, de tot em refere, perque sempre m'enganxare els dits, que tot em fara mal.
D'entre totes, cap i d'entre cap, una. El fracasat sempre busca la puresa.

Roger Mas

dilluns, 13 d’abril del 2009

Al rovell de l'ou


Estat d'emergència!!!! La ciutat està de potes en l'aire!!! Les protestes socials a Tailandia han arribat a un extrem que el primer ministre no ha pogut controlar la situació de cap manera i ha desclarat l'estat d'emergencia, just avui al matí, ja que te tanta poca credivilitat que te ni la policia li fa cas, amb aixó algunes zones de la ciutat de Bangkok estant completament governades per els de color vermell, els partidaris de l'àntic primer ministre, un que no ser el nom, però que ara està a la pressó de Londres acusat de corrupció i frau, la qüestió es que el nou ho fa molt malament tot i tenir el suport de la gent del camp, ( o sigui Vermells=petits i grans empressaris i els Grocs= gent del camp i entre ells es porten a matar) Els vermells fa dies que van tallan parts dels carres centrics de la ciutat entre moltes altres coses, demanen que marxí el president actual i que es convoquin eleccions anticipades. El que té un estat d'emergencia és que la ciutat s'ha omplert de militars, no ha tot arreu, tot es molt tranquil, els budistes o solen ser violents. L'únic és que ara tot si val, els busos pùblics van cuant i com volen, amb aixó els taxis i tuk-tuks et demanen més del doble del preu normal, fa dificil la movilitat per la ciutat i si a sobre li afeguim que demà començen les celebrecions de l'any nou budista, aixó es un catxondeo de collons!!
Avui després de esperar un bus una hora per anar a una botiga de bicis i que no passava n'hem agafat un altre, després un tren i a caminar, dos hores i mitja per fer un recorregut de 12km i amb la mala sort de que la botiga estava tancada per any nou, després per tornar mitja hora esperant el bus, al final arriba per portar al ocupants uns 5 minuts carrer avall, amb la fortuna de que estava tallat per els Vermells, em baixat i a caminar cap a l'alberg, creuant 10 o 12 carrers tallats per els vermells, molt simpàtic i agradables, es en serio, ens paravem ja que erem els unics turistes per aquelles zones per explicarnos el problema de manera molt simple, ens han donat aigua i sopar, ens han demant de fer fotos amb ells, tota una atracció en mig de busos creuats al mig del carrer, furgos de policia, militars i el que encara no he vist es cap tank, a veure demà si hi ha sort. Pot sonar que estic fent broma, pero és així, es estat d'emergencia pero em sembla que mai m'havia sentit tant segur en una ciutat tant gran com Bangkok.

O sigui que familia no patiu per res, l'unic que pot ser que em passi amb una mica de mala sort es que tanquin l'aeroport i de que no pugui marxar a la india el dia 16 com tenia previst, peró creuem els dits!!

2 comentaris:

Mon ha dit...

Hola primillo...
pues tal com ho expliques ningú ho diria! ahir mateix ho vaig llegir al diari i en pinten tot una altra història. És ben bé que "nos la dan con queso"

Bueno, per si de cas ves amb cuidado...

Un petonàs

Ppetit ha dit...

Tu sempre al mig del merder! je je...

Ves al tanto company, que l'Índia t'espera!